Muneishi KurouchiSantoku 18 cm Aogami clad 64 HRC , Deze messen komen uit Tosa Japan en worden helemaal met de hand gemaakt door 3e generatie Kosuke Muneishi.
Robert Herder K6 trancheermes 23,5 cm , super trancheermes uit de K serie voor mooie dunne plakjes te snijden , en met de iets gebogen vorm ligt het top in de hand.
sunehisa VG10 Suminagashi Nakiri 18 cm
Vg10 staal
HRC 61-62
Heft van Kersenhout
Licht mes met fijne snede
Tsuchime/Hamerslag patroon en damast
Roestvast
Tojiro DP3 uit Japan , een van de absolute topmerkenHet Tojiro DP3 koksmes heeft een 18 cm lang lemmet dat is gesmeed uit een drielaags kobaltstaal. Inclusief het aan de doorlopende angel geklonken heft is het mes 31 cm lang.
Goed vakmanschap en hoogwaardige materialen geven meer kookplezier. De 63 laags Damascus met een middelste laag van hoge kwaliteit VG-5 Staal en 62 andere lagen van SUS410 staal, is zeer dun en gemalen en brengt dus een adembenemende scherpte. Een lange s
Katsushige Anryu Universeel mes 15 cmAogami 2 ( Blue paper steel )
Fraaie Tsuchime ( hamerslag )
3 laags opgebouwd ( Sanmai ) met een kern van Blue paper steel
HRC 62
Heft van Rosewood
buitenste lagen RVS , de kern is Carbon oftewel roestend
Juniper Corian and copper
Heft van 66% stone powder, 33% acryl en hars composite en bamboo
Lemmet 14C18N Nitrogen boosted stainless steel, cryo treated
Hardheid HRC 60
Lengte 23,5 cm
Hoogte 19 mm
Dikte 12 mm