Het Wüsthof Classic broodmes is praktisch onmisbaar is in de keuken. Dit broodmes heeft een bijzonder, dubbel gekarteld lemmet, waardoor je nog makkelijker kunt snijden.
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet van roestvast staal met een kern van het zeer bijzondere Japanse ZDP-189 staal, één van de hardste staalsoorten om in keukenmessen te verwerken ( 66 HRC Rockwell hardheid )
Stijlvol messenblok met ruimte voor 5 messen per kant, aan weerskanten te gebruiken. Het messenblok wordt geleverd met met twee verschillende kleuren pootjes.
Materiaal: Eikenhout en natuursteen
Afmeting: H 27,5x25x12 cm
Dit betreft een natuurlijk pr
Tojiro DP3 uit Japan , een van de absolute topmerken.Het Tojiro DP3 koksmes heeft een 21 cm lang lemmet dat is gesmeed uit een drielaags kobaltstaal. Inclusief het aan de doorlopende angel geklonken heft is het mes 33,5 cm lang.
Shibata Kotetsu Aogami Gyuto 21 cm
Soort mes Koksmes
Staalsoort Aogami super
Hardheid (Rockwell HRC) 63
Lemmet hoogte 4.5 cm
Materiaal heft Rozenhout
Lemmet afwerking Glad
Lemmet lengte 20 cm
Handgreep lengte 12.7 cm
Totale lengte 35.3 cm
Nishida Shirogami Santoku 18 cm
Gewicht: 5.6 gram
Lemmetlengte: 180 mm
Totale lengte: 322 mm
Rugdikte aan de basis: 3,2 mm
Bladhoogte: 51,6 mm
Hardheid 61 HRC
heft : Palissanderhout met pakkahouten krop
Extra grove slijpsteen , die ideaal is ook met name voor het terug aanzetten van een afgebroken punt aan een mes, of het corrigeren van een mes waarvan een stukje is afgebroken.Afmeting L 15,3 cm B 5,1 cm H 1,9 cm .
Past ook op de slijpbrug de WMF,maar i