Honesuki uitbeenmes uit de MAC Pro serie, ook wel bekend als de Mighty serie. Honesuki is een Japans uitbeenmes speciaal ontworpen voor kip en gevogelte, maar ook voor vlees en vis zeer bruikbaar.
Sakai Kikumori ‘Nihonkou’ 240 mm Sujihiki 240 mm SK5 Carbonstaal met geklonken pakkahouten heft. Deze lijn bestaat uit redelijk geprijsde messen van koolstofstaal met een koolstofgehalte van 0,95%, gehard tot ongeveer 63 HRC.
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet van roestvast staal met een kern van het zeer bijzondere Japanse ZDP-189 staal, één van de hardste staalsoorten om in keukenmessen te verwerken ( 66 HRC Rockwell hardheid )
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet van roestvast staal met een kern van het zeer bijzondere Japanse ZDP-189 staal, één van de hardste staalsoorten om in keukenmessen te verwerken ( 66 HRC Rockwell hardheid )
Kagemitsu Tateyama Nashiji, Gyuto 210 mm met een HRC rockwell hardheid van 61 met een Octagonaal heft van achthoekig bruin Japans Keyaki handvat met bruin pakkahouten bolster