Blad van chroom-molybdeen-vanadium-staal met een hoog koolstofgehalte voor een betere scherptevastheid; gemakkelijk te slijpen
Licht van gewicht door het ontbreken van een bolster en het dunne lemmet ontlast je hand en arm
Volledig taps toelopend van rug tot rand, waardoor een V-vormig mes ontstaat dat gemakkelijk door sneden glijdt
De perfect uitgebalanceerde gewichtsverdeling zorgt voor een gevoel van comfort bij het vasthouden van het mes
Het pakkahouten handvat heeft de look en feel van natuurlijk hout en gaat veel langer mee
Gemaakt in Japan ; 60 Rockwell-hardheid; Meshoek van 15°
Het uitbeenmes uit de MAC Chef-serie heeft een extra groot handvat voor maximale grip bij het werken in gladde slagerijomgevingen. De handgreepvorm is ontworpen voor zowel een standaardgreep als een omgekeerde slagersgreep. De smalle, puntige vorm werkt gemakkelijk rond de botten en door de stijfheid houd je de controle over de snede van het mes. Beschikt over een recht lemmet met een licht gebogen rand. Ook een geweldig fileermes voor vissers en jagers. De MAC Chef-serie heeft een originele molybdeenstalen constructie. De messen zijn gevormd volgens veel traditionele Europese vormen met een recht handvat dat in lijn ligt met de rug van het lemmet, met een spitse punt. Comfortabele balans, lichtgewicht, scherpe rand en dun mes zorgen allemaal voor een precisiegereedschap dat gemakkelijk te hanteren en te controleren is. het verminderen van het risico dat u zich bezeert tijdens het werken op de snijplank. Vanwege hun lichte karakter kunnen messen uit de MAC Chef-serie snel werk maken van vrijwel elk voedsel. Gemaakt in Japan