Het Mac Professional Hollow Edge Koksmes is het meest gebruikte formaat in zowel de huishoudelijke als professionele keuken. Dankzij het lemmet kan dit mes bijna elk voedsel gemakkelijk snijden, snijden en in blokjes snijden.
Honesuki uitbeenmes uit de MAC Pro serie, ook wel bekend als de Mighty serie. Honesuki is een Japans uitbeenmes speciaal ontworpen voor kip en gevogelte, maar ook voor vlees en vis zeer bruikbaar.
Het MAC Chef Series Petty Knife is bijna klein genoeg om als een extra groot schilmesje te worden beschouwd. Het kan worden gebruikt voor het schillen of snijden van klein fruit en groenten op de snijplank en heeft een spitse punt voor fijn werk.
Klassiek tourneermes van MAC, ideaal in gewicht, heft en dun lemmet. Het relatief grote heft ligt prima in de hand en geeft veel controle tijdens het snijden
Klassieke gebogen uitbener van MAC, ideaal in gewicht, heft en dun lemmet. Het stugge korte lemmet geeft veel controle tijdens het snijden. Westers heft van zwart kunststof.
De MAC superior slicer beschikt over een dun, vlijmscherp lemmet gemaakt van een extra harde molybdeen-vanadium-legering met een hoog koolstofgehalte en de gematteerde lijn op het lemmet helpt tegen het plakken.
De MAC superior santoku beschikt over een dun, vlijmscherp lemmet gemaakt van een extra harde molybdeen-vanadium-legering met een hoog koolstofgehalte en de gematteerde lijn op het lemmet helpt tegen het plakken.
Het Mac Superior Koksmes 20,5 cm SA 80 snijdt zelfs door de zwaarste texturen heen ondanks zijn dunne lemmet . Het lemmet is gemaakt van materialen van de beste kwaliteit en bestaat uit duurzaam chroom , Tungsten en molybdeen staal.
Het Mac Original Koksmes van 17 cm snijdt zelfs door de zwaarste texturen heen ondanks zijn dunnen lemmet . Het lemmet is gemaakt van materialen van de beste kwaliteit en bestaat uit duurzaam chroom en molybdeen staal.
Het Aziatische koksmes uit de MAC Chef-serie heeft het lichtste gewicht van alle MAC-koksmessen. De geleidelijke tapsheid van hiel naar punt is in de stijl van een Japans koksmes van Gyuto .Mooi dun lemmet om zeer fijn mee te werken.